Clubs in Barcelona – Jouw Gids voor een Perfecte Avond uit!

Barcelona staat, naast vele andere dingen, bekend om zijn levendige nachtleven. Er zijn ontelbaar veel clubs en bars, en er is voor ieder wat wils. Maar vaak is het wel lastig om te kiezen en uit te zoeken welke Club voldoet aan jouw wensen voor een avondje uit.

Ik ben al een aantal maanden in Barcelona en heb heel wat ervaring op gedaan wat Clubs in Barcelona betreft. Een goede reden om mijn ervaringen met jullie te delen! Dus ik heb een gids voor jullie samengesteld over de discotheken in Barcelona, waarvan ik zeker weet dat er 1 of meer aansluiten bij jouw idee van een ideaal avondje uit!

Bij de meeste clubs in Barcelona ligt de entree vrij hoog. Dit is ook het geval bij de clubs uit dit rijtje. Opium spant de kroon met €20, en de rest zit gemiddeld tussen de €10 en €15 entrée. Hoewel je bij iedere club een “gratis” drankje naar keuze krijgt, valt de entree nog wel mee want de prijzen van de drankjes zijn ook vrij hoog. Je kunt je vaak ook inschrijven op gastenlijsten via Facebook –  Dan kom je gratis binnen, zonder drankje.

Heb je een van bovenstaande clubs bezocht? Of heb jij een andere favoriet, die niet in deze lijst staat? Deel je ervaringen met ons en laat hier een reactie achter!
Lieke

3 REACTIES

 1. Hola Celine,
  Het zit er bijna op voor jou he!
  Leuk om mijn artikelen weer eens terug te lezen.
  Heel veel succes nog in je laatste 1,5 maand, geniet ervan!
  Liefs Lieke

  • Hola lieke!

   Wat lief dat je een berichtje achter laat.
   Ja de tijd gaat zo ongelovelijk snel!
   Voor ik het weet zit ik alweer in Nederland.
   Ja, zeker leuk om je artikelen weer terug te lezen,
   helaas heb ik er nog maar 1 kunnen schrijven, alleen
   in de eerste maand. Het is nu vooral
   optimaliseren. Gaat bij jou ook alles goed?
   Dankjewel! Komt goed.

   Liefs Celine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here